Metsänomistajatapahtuma 17.2.

Tervetuloa Powerfluten tehdasalueella järjestettävään tapahtumaan. Liikenteenohjaus ja neuvonta tehtaan portilta eteenpäin.

 

FacebooktwitterFacebooktwitter

Markus Virrantalo jatkaa Harvestia Oy:n sponsoriurheilijana

Markus Virrantalo ja Harvestia Oy jatkavat yhteistyötä. Alkukausi on ollut haasteellinen terveysongelmien vuoksi. Pohjoismaiden mestaruuskisoissa oli kuitenkin jo lupaavia hyppyjä. Tuloksena kisoista henkilökohtainen seitsemäs sija ja joukkuemäessä neljäs sija yhdessä Mico Ahosen kanssa. Seuraavaksi tähtäimessä ovat Veikkaus Cup ja SM-kisat. Hyvä menestys näissä kilpailuissa toisi mahdollisuuden päästä Ruotsin Faluniin FIS-kisoihin. 

Markus Virrantalo Puijolla tutuissa maisemissa. Kuva: Anne Kaasinen / Koillis-Savo

 

FacebooktwitterFacebooktwitter

Kesäharjoittelu 2018

Haemme metsäalan opiskelijaa harjoittelijaksi puunhankinnan tehtäviin Kuopioon kesäkaudelle 2018. 

Edellytämme aikaisempaa harjoittelu- tai työkokemusta metsäalan työtehtävistä sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Työ vaatii oman auton käyttöä.

Lähetä  hakemus sähköpostilla 28.2.2018 mennessä: marko.kuoppa@harvestia.fi

Hakemuksesta tulee selvitä: aikaisempi työkokemus ja opintojen tämän hetkinen vaihe.

Tammikuun hakuun osallistuneet ovat mukana haussa aikaisemmalla hakemuksellaan.

Lisätietoja: Hallinto- ja talouspäällikkö Marko Kuoppa, Harvestia Oy, puh. 045 8818 770

FacebooktwitterFacebooktwitter

Suostumuksen antaminen Metsään.fi -palvelussa yhdellä klikkauksella

Metsään.fi -palvelussa voit yhdellä klikkauksella antaa Harvestian puunostajille suostumuksen oman metsäsi tietojen katseluun. Palvelusta saatavat puustotiedot helpottavat tulevien hakkuiden ja metsänhoitotöiden suunnittelua!

Klikkaa:

2016_metsaanfi

Jos et ole vielä kirjautunut Metsään.fi -palveluun, tee se nyt alla olevan linkin kautta.Palvelu on metsänomistajalle maksuton ja se helpottaa tutustumista oman metsän mahdollisuuksiin!

http://www.metsaan.fi/etusivu/fi/

FacebooktwitterFacebooktwitter

Kuopion Elonkorjuumarkkinat 25.-26.8.

Harvestian ja Kuopion Energian yhteisellä osastolla kävi mukavan paljon ihmisiä kahden päivän aikana. Alueellamme parkissa ollut Logsetin Hybrid harvesteri herätti ansaittua huomiota.

   

Päivien aikana käytiin monta mielenkiintoista keskustelua ja leikkimieliseen kilpailuumme palautettiin lähes 300 osallistumiskuponkia. Kilpailun voittaja on arvottu ja palkinto on toimitettu onnelliselle voittajalle.

Suomi 100 vuotta juhlakuuset pääsivät uusiin koteihinsa. Muistattehan vielä  rekisteröidä juhlavuoden kuuset www.puutarhaliitto.fi – sivulla.

 

 

Kiitämme yhteistyökumppaneitamme Powerfluten Kuopion tehdasta  havainnollistavista aaltokartonki- ja lopputuotenäytteistä, Partaharjun Puutarhaa juhlakuusien toimittamisesta ja Logset Oy:tä katseita keränneestä metsäkoneesta.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Tiedote liiketoimintakaupasta15.6.2017

Harvestia myy Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon eteläosan puunhankintansa ja toimituksensa liiketoimintakaupalla Metsäliitto Osuuskunnalle. Liiketoimintakauppa pitää sisällään edellä kuvatulla alueella Harvestian puun oston, korjuun, kuljetuksen sekä myynnin teollisille asiakkaille. Liiketoimintakauppa allekirjoitettiin 15.6.2017 ja se tulee voimaan 1.7.2017. Samassa yhteydessä yhtiöt ovat sopineet keskinäisten toimituskauppojensa kasvattamisesta siten, että Metsäliitto toimittaa Harvestialle Kuopioon Savon Sellulle kasvavia määriä koivukuitupuuta ja vastaavasti Harvestia toimittaa Metsäliitolle kasvavia määriä havukuitupuuta.

Liiketoimintakaupassa Harvestian pystyvaranto Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon eteläosan alueella siirtyy Metsäliitolle. Leimikoiden siirto toteutetaan sopimalla asiasta asianomaisten metsänomistajien kanssa. Samalla kyseisen alueen kaikki Harvestian 8 toimihenkilöä siirtyy Metsäliitolle. Metsäkone- ja autoyrittäjien sopimukset siirretään yrittäjien kanssa neuvotellen Metsäliitolle. Samoin puuta käyttävien asiakaslaitosten kanssa neuvotellen pyritään siirtämään puun toimitukset Harvestialta Metsäliitolle, jotta häiriötön raaka-aineen saatavuus on turvattu näille laitoksille.

”Harvestialle pääasialliset syyt liiketoimintakauppaan ovat koivukuidun hankintatilanteen olennainen muuttuminen sekä Harvestian keskittyminen Savon Sellun puunhankintaan. Toimintamme tähtää ennen kaikkea Savon Sellun puutoimitusten onnistumiseen unohtamatta kuitenkaan muita asiakkaitamme Kuopion lähialueilla. Päätimme vahvistaa tehtaan lähialueilla koivukuidun hankintaa ja luopua puunhankinnasta kaukoalueilla”, toteaa Harvestian toimitusjohtaja Pekka Kauranen.

”Savon Sellu on ollut usean vuoden ajan Suomen kannattavin metsäteollisuusyritys. Olemme kasvattaneet tuotantomäärää ja tuotemarkkinoilla Savon Sellulla on hyvä asema. Kehitämme ja tehostamme toimintaamme koko ajan, ja se näkyy myös raaka-ainetarpeen kasvuna. Puuraaka-aineen hankinta on meidän kannalta keskeinen strateginen tekijä, ja sen toimivuudesta haluamme olla varmoja kaikissa olosuhteissa. Harvestia on kohta kymmenen vuoden ajan onnistunut tehtävässään erittäin hyvin”, sanoo Savon Sellun toimitusjohtaja Juha Koukka.

 

Lisätietoja: Pekka Kauranen

FacebooktwitterFacebooktwitter