Uutiset

Uutiset – 8.4.2024
Harvestia on julkaissut monimuotoisuusohjelman -Kohti monimuotoisempia metsiä. Ohjelman tavoitteena on yhdessä metsänomistajien kanssa vahvistaa luonnon monimuotoisuutta sekä tehdä sopeutuvia ja kestäviä tulevaisuuden metsiä.
Uutiset – 19.2.2024
Metsäluonnon monimuotoisuudesta huolehtiminen on osa vastuullista metsienkäsittelyä. Me Harvestiassa haluamme olla suunnannäyttäjä luonnon monimuotoisuutta vahvistavana toimijana sekä metsänomistajan luottokumppani puukaupassa.
Uutiset – 9.5.2023
Meille Harvestialla turvallisuus on ykkösasia. Turvallisuus ohjaa kaikkea tekemistämme ja näin ollen meille on äärimmäisen tärkeää varmistaa sekä työntekijöidemme, että kaikkien hakkuutyömaillamme vierailevien turvallisuus.
Uutiset – 24.4.2023
Metsämiesten Säätiön myöntämällä ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendillä nostetaan esiin arjen työyhteisösankareita metsäalalla. Lue kollegojen perustelut, miksi Eero on työyhteisön huipputyyppi.
Lataa lisää

Harvestia

Harvestia Oy on Mondi Groupin omistama puunhankintayhtiö. Harvestia hankkii puut Mondi Powerfluten Kuopion Sorsasalossa sijaitsevalle tehtaalle.
Lisäksi Harvestia toimittaa puuta yhteistyökumppaneilleen. Harvestia ostaa kuitu-, tukki- ja energiapuuta sekä pysty- että hankintakaupalla.

Tietosuojaseloste