www.mondigroup.com

Harvestia valitsi PiiMega® ForestPro -metsäjärjestelmän

Harvestia Oy ja PiiMega Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä PiiMega® ForestPro -metsäjärjestelmä otetaan Harvestiassa käyttöön syksyllä 2020. Ennen tuotantokäyttöönottoa järjestelmän kuljetusten suunnittelua, tehdasvastaanottosovellusta ja raportointia kehitetään tukemaan paremmin Harvestian toimintamalleja.

”Halusimme kotimaisen järjestelmän, jonka valmisominaisuudet tukevat toimintaamme mahdollisimman pitkälle”, kertoo Harvestia Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kauranen. ”Valintaan vaikutti suuresti toimittajan hyvä maine joustavana ohjelmistotalona sekä toimittajan todistettu kyky kehittää järjestelmiään ja toimintatapojaan. Luotamme siihen, että myös myöhemmin tulemme saamaan haluamiamme lisätoimintoja nopeasti ja kustannustehokkaasti”, lisää Pekka Kauranen.

PiiMegan liiketoimintajohtaja Antti Miettunen on syystäkin tyytyväinen. ”PiiMega® ForestPro:n valinta osoittaa jälleen sen, että olemme tehneet oikeita asioita kehittäessämme järjestelmää viimeiset kahdeksan vuotta. Nöyrä asenne, asiakaslähtöisyys ja kentältä tulevat tarpeet määrittävät myös jatkossa sen, miten järjestelmämme kehittyvät tästä eteenpäin”, kiteyttää Antti Miettunen.

Lisätietoja antavat:
Harvestia Oy, Pekka Kauranen, 0500 442 062, pekka.kauranen@harvestia.fi
PiiMega Oy, Antti Miettunen, 040 546 7283, www.piimega.fi

FacebooktwitterFacebooktwitter

Hankintaesimies nimityksiä

Metsätalousinsinööri Markku Turunen on valittu hankintaesimieheksi alueelle Kuopio (Vehmersalmi, Vehmasmäki, Haminalahti, Hirvilahti) ja Siilinjärvi. Lisäksi Markun toimenkuvaan kuluu asiakaskontaktoinnin kehittäminen. Toimisto Markulla on Kuopiossa. Metsätalousinsinööri Marko Ruuhilahti on valittu hankintaesimieheksi alueelle Suonenjoki, Rautalampi ja Konnevesi. Toimisto Markolla on Suonenjoella. Metsätalousinsinööri Ville Väinölä on valittu hankintaesimieheksi alueelle Kuopio (Riistavesi), Juankoski, Kaavi, Juuka ja Polvijärvi. Toimistot Villellä on Kuopiossa ja Kaavilla.

Valituilla henkilöillä on usean vuoden kokemus monipuolisista puunhankinnan tehtävistä.

Tervetuloa Harvestiaan!

FacebooktwitterFacebooktwitter

Korjuunäytös Tuusniemellä

Keskiviikkona 6.11.2019, osoite Enonsalontie 90. Tervetuloa!

FacebooktwitterFacebooktwitter

Sanna Kärkkäinen talouspäälliköksi

Harvestian talouspäälliköksi on valittu kauppatieteiden maisteri Sanna Kärkkäinen. Hän aloittaa Harvestiassa 18.2.2019. Sannalla on noin 10 vuotta kokemusta työelämästä ja siitä pääosa taloushallinnon eri tehtävissä. Toivotamme Sannan tervetulleeksi!

Harvestia Oy

Toimitusjohtaja Pekka Kauranen

FacebooktwitterFacebooktwitter

Harjoittelijaksi Harvestiaan

Haemme metsäalan opiskelijoita harjoittelijoiksi monipuolisiin ja vastuullisiin puunhankinnan toimihenkilö tehtäviin kesäkaudelle 2019 Kuopioon tai lähiympäristöön.

Edellytämme aikaisempaa harjoittelu- tai työkokemusta metsäalan työtehtävistä sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla 15.2.2019 mennessä: mikko.palmroth@harvestia.fi.

Lisätietoja: Hankintapäällikkö Mikko Palmroth, Harvestia Oy, puh. 050 598 9595.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Vieraile turvallisesti hakkuutyömaalla

Haluamme varmistaa kaikkien Harvestian hakkuutyömaalla vierailevien turvallisuuden. Hakkuutyömaalle johtavan tien laidasta löydät työmaakyltin, jossa on puhelinnumero hakkuukoneen kuljettajalle. Soita kuljettajalle ja ilmoita saapumisestasi etukäteen. Samasta paikasta löydät turvaliivit ja kypärän. Käytä niitä työmaavierailun ajan. Palauta turvavarusteet vierailusi jälkeen samaan paikkaan.

 

FacebooktwitterFacebooktwitter