www.mondigroup.com

Tapio Bruunille kunniamerkki

Vapaudenristin ritarikunnan suurmestari tasavallan presidentti myönsi itsenäisyyspäivänä 6.12.2020 hankintaesimies Tapio Bruunille Suomen valkoisen ruusun ritarikunnan 1. luokan mitalin kultaristein. Tapio on ansioitunut toimimalla pitkäjänteisesti ja tuloksekkaasti puunhankinnassa osto ja korjuu tehtävissä. Kunniamerkin luovutti Harvestian toimitusjohtaja Mikko Palmroth. 

FacebooktwitterFacebooktwitter

Janne Rajala hankintaesimieheksi

Metsätalousinsinööri (AMK) Janne Rajala on nimitetty hankintaesimieheksi alueelle Karttula, Tervo, Vesanto ja Keitele. Janne on työskennellyt yli kymmenen vuotta metsänhoitoyhdistyksen palveluksessa mm. metsäasiantuntijana ja metsänhoitoesimiehenä. Toimisto Jannella on Kuopiossa ja hän aloittaa Harvestiassa 22.10.2020.

Tervetuloa Harvestiaan!

FacebooktwitterFacebooktwitter

Tiedote Korona-viruksesta asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille

Koronaviruksen aiheuttama pandemia laajenee. Harvestia pyrkii omalta osaltaan torjumaan pandemian etenemistä. Korostamme kaikkien huolellisuutta ja vastuuta viruksen leviämisen ehkäisyssä – seuraa ja noudata viranomaisohjeita!

Pidättäydymme toistaiseksi henkilöiden välisistä tapaamisista asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.
• Teemme puukauppaa vain sähköisesti ja puhelimitse
• Leimikoiden suunnittelu sekä puunkorjuun ja kuljetuksen toteutus tehdään ilman henkilöiden välisiä tapaamisia
• Harvestian toimistot ovat suljettu ja yhteydenpito järjestetään etäyhteyksien avulla

Kaikkien osapuolten kannalta on kuitenkin erittäin tärkeää, että kaupankäynti puumarkkinoilla ja toiminnot sekä puun korjuussa että kuljetuksessa jatkuvat mahdollisimman normaalisti.

Pahoittelemme muuttuvia käytäntöjämme, mutta uskomme kaikkien ymmärtävän uusien ohjeidemme olevan kaikkien etu.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys alueesi hankintaesimieheen, yhteystiedot: www.harvestia.fi/yhteystiedot

Ystävällisin terveisin

Mikko Palmroth
Hankintapäällikkö
Harvestia Oy

FacebooktwitterFacebooktwitter

Mikko Palmroth Harvestian toimitusjohtajaksi

Hankintapäällikkö Mikko Palmroth on nimitetty Harvestian toimitusjohtajaksi 1.4.2020 alkaen.
Mikko on työskennellyt Harvestian palveluksessa eri tehtävissä yhtiön toiminnan alusta eli vuodesta 2008 alkaen.
Koulutukseltaan Mikko on metsänhoitaja ja hän on työskennellyt aiemmin mm. Metsäliitossa puuntuontitehtävissä.

Nykyinen Harvestian toimitusjohtaja Pekka Kauranen jatkaa yhtiön palveluksessa 30.6.2020 saakka, jonka jälkeen Pekka jatkaa Harvestian hallituksessa.

Jari Takkinen nimitetty hankintajohtajaksi

Korjuu- ja markkinointipäällikkö Jari Takkinen on nimitetty hankintajohtajaksi 1.4.2020 alkaen.
Jari on työskennellyt Harvestian palveluksessa eri tehtävissä vuodesta 2010 alkaen. Hankintajohtaja toimii kenttähenkilökunnan esimiehenä ja hänen vastuualueeseen kuuluvat puun osto yksityismetsistä, korjuu ja kuljetukset. Koulutukseltaan Jari on metsänhoitaja

FacebooktwitterFacebooktwitter

Harvestia valitsi PiiMega® ForestPro -metsäjärjestelmän

Harvestia Oy ja PiiMega Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä PiiMega® ForestPro -metsäjärjestelmä otetaan Harvestiassa käyttöön syksyllä 2020. Ennen tuotantokäyttöönottoa järjestelmän kuljetusten suunnittelua, tehdasvastaanottosovellusta ja raportointia kehitetään tukemaan paremmin Harvestian toimintamalleja.

”Halusimme kotimaisen järjestelmän, jonka valmisominaisuudet tukevat toimintaamme mahdollisimman pitkälle”, kertoo Harvestia Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kauranen. ”Valintaan vaikutti suuresti toimittajan hyvä maine joustavana ohjelmistotalona sekä toimittajan todistettu kyky kehittää järjestelmiään ja toimintatapojaan. Luotamme siihen, että myös myöhemmin tulemme saamaan haluamiamme lisätoimintoja nopeasti ja kustannustehokkaasti”, lisää Pekka Kauranen.

PiiMegan liiketoimintajohtaja Antti Miettunen on syystäkin tyytyväinen. ”PiiMega® ForestPro:n valinta osoittaa jälleen sen, että olemme tehneet oikeita asioita kehittäessämme järjestelmää viimeiset kahdeksan vuotta. Nöyrä asenne, asiakaslähtöisyys ja kentältä tulevat tarpeet määrittävät myös jatkossa sen, miten järjestelmämme kehittyvät tästä eteenpäin”, kiteyttää Antti Miettunen.

Lisätietoja antavat:
Harvestia Oy, Pekka Kauranen, 0500 442 062, pekka.kauranen@harvestia.fi
PiiMega Oy, Antti Miettunen, 040 546 7283, www.piimega.fi

FacebooktwitterFacebooktwitter

Hankintaesimies nimityksiä

Metsätalousinsinööri Markku Turunen on valittu hankintaesimieheksi alueelle Kuopio (Vehmersalmi, Vehmasmäki, Haminalahti, Hirvilahti) ja Siilinjärvi. Lisäksi Markun toimenkuvaan kuluu asiakaskontaktoinnin kehittäminen. Toimisto Markulla on Kuopiossa. Metsätalousinsinööri Marko Ruuhilahti on valittu hankintaesimieheksi alueelle Suonenjoki, Rautalampi ja Konnevesi. Toimisto Markolla on Suonenjoella. Metsätalousinsinööri Ville Väinölä on valittu hankintaesimieheksi alueelle Kuopio (Riistavesi), Juankoski, Kaavi, Juuka ja Polvijärvi. Toimistot Villellä on Kuopiossa ja Kaavilla.

Valituilla henkilöillä on usean vuoden kokemus monipuolisista puunhankinnan tehtävistä.

Tervetuloa Harvestiaan!

FacebooktwitterFacebooktwitter