www.mondigroup.com

Harvestia valitsi PiiMega® ForestPro -metsäjärjestelmän

Harvestia Oy ja PiiMega Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä PiiMega® ForestPro -metsäjärjestelmä otetaan Harvestiassa käyttöön syksyllä 2020. Ennen tuotantokäyttöönottoa järjestelmän kuljetusten suunnittelua, tehdasvastaanottosovellusta ja raportointia kehitetään tukemaan paremmin Harvestian toimintamalleja.

”Halusimme kotimaisen järjestelmän, jonka valmisominaisuudet tukevat toimintaamme mahdollisimman pitkälle”, kertoo Harvestia Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kauranen. ”Valintaan vaikutti suuresti toimittajan hyvä maine joustavana ohjelmistotalona sekä toimittajan todistettu kyky kehittää järjestelmiään ja toimintatapojaan. Luotamme siihen, että myös myöhemmin tulemme saamaan haluamiamme lisätoimintoja nopeasti ja kustannustehokkaasti”, lisää Pekka Kauranen.

PiiMegan liiketoimintajohtaja Antti Miettunen on syystäkin tyytyväinen. "PiiMega® ForestPro:n valinta osoittaa jälleen sen, että olemme tehneet oikeita asioita kehittäessämme järjestelmää viimeiset kahdeksan vuotta. Nöyrä asenne, asiakaslähtöisyys ja kentältä tulevat tarpeet määrittävät myös jatkossa sen, miten järjestelmämme kehittyvät tästä eteenpäin”, kiteyttää Antti Miettunen.

Lisätietoja antavat:
Harvestia Oy, Pekka Kauranen, 0500 442 062, pekka.kauranen@harvestia.fi
PiiMega Oy, Antti Miettunen, 040 546 7283, www.piimega.fi